31. Euro-afričko prvenstvo u podvodnom ribolovu

SRD "UDICA" iz Malog Lošinja bila je domaćin  31. Euro-afričkog prvenstva u podvodnom ribolovu koje se održalo 15. i 16. rujna 2017. godine.

U dva dana natjecanja, u akvatoriju otoka Lošinja okupilo se se više od 120 sudionika i posjetitelja iz 19 različitih zemalja Europe i Afrike.

Na samom natjecanju nastupili su jedni od najboljih podvodnih ribolovaca poput svjetskog prvaka Giorgiosa Vasilioua (Cyprus) i vice prvaka Giannisa Siderisa (Grčka) te nekadašnjeg europskog, svjetskog i višestrukog državnog prvaka u podvodnom ribolovu, Lošinjana Daniela Gospića.

Pojedinačno, prvo mjesto osvojio je Daniel Gospić (Hrvatska), drugi je Oscar Servantes (Španjolska) i treći  Giacomo De Mola (Italija).

Grupno, prvo mjesto osvojila je reprezentacija Španjolske, druga ja Hrvatska i treća Italija.

Čestitke pobjednicima i natjecateljima!


   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi