PRAVNA OBAVIJEST

Pravila o privatnosti ove web-stranice su ovdje opisana kako bi se ispunili zahtjevi postojećih pravila koja pokrivaju baze podataka, e-trgovanje i korištenje osobnih informacija.


PRAVILA O PRIVATNOSTI

U skladu s principima transparentnosti prihvaćenim Zakonom o međunarodnim standardima zaštite privatnosti od 5. rujna 2009. i s pravilima o zaštiti podataka, obavještavamo vas da osobne informacije prikupljene na ovoj stranici mogu biti uključene i obrađene u datotekama vlasnika ovog Subjekta u njegove svrhe i za upravljanje njegovih aktivnosti, kao i u druge svrhe, uključujući odgovaranje na vaše zahtjeve za informacijama, kontaktiranje na način na koji ste tražili, telefonom ili emailom – putem vaše email adrese – i/ili kako bi osigurali ispravnu pažnju našoj komunikaciji.

Korisnici se obavještavaju i izravno pristaju na to da Divein d.o.o., kao upravljač datotekama, obrađuje i ustupa za dopuštene svrhe, osobne informacije, uključujući fotografije korisnika, isključivo subjektima koji sudjeluju u njegovim aktivnostima, razvoju i organizacijskim svrhama, te osobama i subjektima koji su izravno povezani s ovim Subjektom.

Zadržavajući našu obvezu poštivanja privatnosti, ovaj Subjekt je kao prioritet postavio brižljivo čuvanje povjerljivosti svih informacija koje ste nam povjerili i također ima tehničke, organizacijske i ljudske resurse potrebne kako bi se osiguralo da samo autorizirano osoblje ima pristup vašim podatcima, uz puno poštovanje vaše privatnosti.

 

Privacy policy and cookies


PRAVILA O KOLAČIĆIMA

Nikakve osobne informacije se ne sakupljaju putem ove stranice, niti se ne prebacuju trećim stranama bez vašeg znanja i pristanka. Podaci se sakupljaju, koriste ili prebacuju trećim stranama isključivo kako bi se osigurale najbolje usluge putem ove web stranice i kako bi se poboljšalo njezino korištenje i kretanje istom. Traženjem na web stranici, dajete nam vaš pristanak da analiziramo broj stranica koje ste posjetili, broj posjeta i aktivnost posjetitelja web stranici, i učestalost. Za tu se svrhu, koriste statistički podatci sakupljeni putem odgovarajućeg davatelja internetske usluge.

Trenutna Pravila o kolačićima vas trebaju jasno i točno upoznati s kolačićima koje ova web stranica koristi.


Dodatne informacije:


Što su kolačići?

Kolačić je mali dio teksta koji web stranica koju posjetite šalje pretraživaču, te dopušta web stranici da zapamti informacije o vašem posjetu, željeni jezik i druge mogućnosti, koje mogu olakšati vaš sljedeći posjet i pomoći da vam stranica bude korisnija. Kolačići igraju važnu ulogu i doprinose boljem iskustvu korisnika.


Zašto su važni?

Kolačići nam omogućuju da ovu web stranici učinimo boljom, bržom i sigurnijom. Primjerice, kolačići nam pomažu da:

  • Omogućimo neke značajke.
  • Osiguramo visoko personalizirano iskustvo.
  • Osiguramo sigurnost.

 


Koje vrste kolačića koristi ova stranica?


Kolačići za statističku analizu:

Ovi nam kolačići omogućuju da vodimo broj posjetitelja i statistički analiziramo kako korisnici koriste naše sadržaje, pomažući nam da poboljšamo kretanje i funkcionalnost web stranice.


Kolačići tehničkog ili personalizirajućeg karaktera:

Ovi se kolačići povezuju s razdobljem korištenja nekog korisnika, kako bi mogli poboljšati iskustvo kretanja po web stranici. Konkretno, omogućuju nam da sačuvamo vaše postavke na web stranici. Ovi kolačići u vašem računalu pamte da li želite vidjeti natpis ili glavnu sliku na naslovnoj stranici svaki put kada posjetite web stranicu.


Kako mogu postaviti svoje kolačiće? Kako ih mogu izbrisati?

Možete dopustiti, blokirati ili izbrisati kolačiće instalirane na vašem računalu konfiguriranjem postavki na vašem Internet pretraživaču:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Chrome for Android
  • Safari
  • Safari for IOS (iPhone i iPad)

 

Još uvijek možete koristiti web stranicu ako se odlučite odbiti instalaciju kolačića, ali korištenje nekih usluga može biti ograničeno, te stoga vaše iskustvo na našoj web stranici može biti manje zadovoljavajuće.

Ukoliko se u bilo koje vrijeme odlučite povući vaš pristanak na Pravila o kolačićima, trebate izbrisati kolačiće koji su ostali sačuvani u prilagodbama i postavkama u Internet pretraživaču.


Tko koristi kolačiće s ove stranice?

Divein d.o.o. radi s drugim tvrtkama koje nam pomažu u održavanju statistike posjetitelja, pregledanih stranica i drugih pokazatelja aktivnosti na stranici.


Divein d.o.o. nikada ne čuva osobne podatke o korisnicima osim IP adrese
, sukladno onome što je izneseno u ovoj Obavijesti.


Pristanak

Kretanjem i zadržavanjem na ovoj web stranici pristajete na korištenje prije spomenutih kolačića, pod uvjetima sadržanim u Pravilima o kolačićima.

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi