3. Dive IN Kup

III. Dive In kup održat će se 8. i 9. svibnja 2015. u Zadru.


Mjesto održavanja bit će isto kao i prve dvije godine, a to je Jedriličarski klub Uskok. Ne plaća se nikakva kotizacija.

Prvi dan imat ćemo akciju čišćenja podmorja i poribljavanje, a odmah zatim je i verifikacija natjecatelja.
Svi koji žele sudjelovati u akciji čišćenja su i više nego dobrodošli, natjecali se dan poslije ili ne, ronili na dah ili s bocama

Drugi dan je samo natjecanje i ostatak programa.
After party će biti u istom lokalu gdje i prošle godine - Vinyl baru

Posebno bih naglasio nekoliko izmjena koje od ove godine uvodimo.
Manje-više svi znate da smo dosad glede nekih stvari bili malo popustljiviji, no od ove godine toga više neće biti. To znači da zona više nije cijeli Jadran, verifikacija je kad je, a start je za sve u isto vrijeme i sa istog mjesta. Kartu zone možete vidjeti na dnu ovog posta.

Detaljne propozicije pogledajte ovdje te posebno obratite pozornost na točke koje se tiču organiziranja smještaja i plovila.
Smještaj je rezerviran unaprijed i plaća ga organizator u omladinskom hostelu Borik (isti onaj od prošle godine), no potrebno je do navedenog datuma potvrditi dolazak.

Što se plovila tiče, natjecatelji su ih dužni sami osigurati. Organizator je ponudio nekoliko pouzdanih rent a boat tvrtki koje nude adekvatna plovila za natjecanje u podvodnom ribolovu.

Kao i dosad, i dalje su nam druženje i zabava na prvom mjestu pa i ove godine očekujte mnogo zabavnog popratnog sadržaja kojeg nećemo otkrivati, nego dođite i vidite sami
Za one koji su zaboravili atmosferu od prošle godine tu je ovaj video

   

Abbiamo fatto la foto gallery di alcune mute "random" fatte nel ultimo tempo, le mute che non sono nell'offerta standard. In questa maniera vogliamo spiegare che abbiamo la possibilita' di soddisfare i clienti esigenti perche' facciamo la produzione delle mute e possiamo offrire la produzione per ogni cliente individualmente.

GUARDA LA GALLERY

Hrvatski Italiano Español English

NOTA! Questo sito utilizza i cookie e tecnologie simili.

Se non si modificano le impostazioni del browser, l'utente accetta. Per saperne di piu'

Approvo