Apnea Passion o Dive In-u

U njihovom članku pronaći će te informacije o materijalima iz naše ponude. Poseban naglasak je stavljen na Dive In Lisscio odijelo. 

Pročitajte s kakvim materijalom radimo, koje debljine imamo u ponudi te na koji način se odijelo kroji, lijepi i šije kako bi bilo što udobnije te imalo maksimalnu toplinsku izolaciju.

Lisscio odijelo ima pojačanje na prsima s unutarnje strane. Dolazi bez pojačanja na laktovima i koljenima, ali kao i kod ostalih Dive In odijela po želji kupca moguće ih je nadodati.  Prošiveni rub je na hlačama i na jakni, na kojoj se nalaze dvije kopče. Rubovi na gležnju, kapi i zapešću presavijeni su s dvostrukim glatkim tankim neoprenom  koji omogućuje pričvršćivanje odijela za tijelo kako bi bilo što udobnije i ne bi bilo propusno .

 


www.apneapassion.com

   

We set up a gallery of some "random" wetsuits that we did recently, that are not very common, and that we do not have in the standard offer. In this way we would like to explain that we are able to meet the most demanding customers wishes, because we produce our garments, and we devote ourselves to each customer individually.

TAKE A LOOK

Hrvatski Italiano Español English

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand