Grčki MEISTER novi je dio ponude DIVEIN trgovine

Njihove inovativne karbonske peraje novi su hit na našem tržištu koji su prepoznali neki od najboljih hrvatskih podvodnih ribolovaca.

Zbog inovativne tehnologije izrade i vrhunskih karbonskih materijala ove su peraje sam vrh u svijetu opreme za podvodni ribolov i ronjenje na dah. 

DOSTUPNI MODELI:


Model F1


Ovo je najnapredniji model iz MEISTER radionice, koji zbog vrhunske kvalitete korištenog karbona pruža eksplozivni povrat prilikom perajanja te maksimalnu iskoristivost energije uz minimalno umaranje.

Dostupan je u 5 tvrdoća i načina savijanja ovisno o preferencijama korisnika: (S: Soft, MS: Medium Soft, M: Medium, MH: Medium Hard, H: Hard).

Uz matiranu površinu ovi karboski listovi idealan su izbor za sve podvodne ribolovce ali i ronioce na dah.

 

Model EVO long


Klasičniji model MEISTER peraja, sa već odavno poznatom tehnikom slaganja karbona u ''x'' obliku, omogućava dugovječnost peraja uz vrhunske performase. Također su dostupni u 5 tvrdoća:

S: Soft, MS: Medium Soft, M: Medium, MH: Medium Hard, H: Hard).

Ovaj model ima mogućnost izbora sjajne ili matirane vanjske površine za svačije preference.


Model SPORT


Uporabom jednostavnijih i bržih metoda izrade karbonskih listova, primjenjenih na ovom modelu, dobijena je vrhunska peraja, te predstavlja efikasan i pouzdan izbor za sve one koji se po prvi puta susreću sa kompozitnim materijalima.

Dostupno u tri tvrdoće, soft, medium i hard.


sve modele mozete vidjeti u DIVEIN trgovini u Zadru ili na www.dive-in.com.hr

te naruciti putem telefona ili maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


za Sve druge detalje stojimo na raspolaganju

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi