Međunarodni sajam nautike

DIVEIN je i ove godine izlagač na zagrebačkom sajmu nautike od 21.02.2018 - 25.02.2018.    
Paviljon 11a. Štand 17.

na našem štandu osim što možete pogledati veći dio stalne ponude, moći će te se besplatno izmjeriti za izradu odjela po mjeri te dogovoriti sve detalje vašeg savršenog odijela..


Predstavit ćemo redom:

Novu šaru PASTIUM za Sheico Spaccato odijela u debljinama od 3-9mm
odijela će biti na promo prodaji uz VEELIKI popust od 20% samo za vrijeme trajanja sajma.

Predstaviti ćemo i neke nove modele odijela na već postojećim materijalima, uz sajamski popust od 10% na sva ostala konfekcijska odijela, odnosno gratis izradu po mjeri, ukoliko neko želi takvu izradu

Svi ostali DIVEIN proizvodi - prsluci, pododijela, čarapice, rukavice, noževi, bove, kape, maske, disalice itd., također će imati prigodni sajamski popust od 10-20%.

DIVE Dry bag-ovi, već neko vrijeme u ponudi, ali po prvi puta na zagrebačkom sajmu, u dimenzijama od 3-84 litre, također uz popust od 20% samo za vrijeme trajanja sajma.

Izlažemo i velik broj modela BLEUTEC pušaka, koje će se i prodavati uz sajamski popust od 20%.

Već dobro poznati PICASSO također će biti zastupljen sa svojim plastičnim perajama, karbonskim listovima te aluminijskim puškama i ostalim gadgetima uz sajamski popust od 20%.

Biti će izložen i veliki broj različitih modela mulinela za drvene puške: Picasso top u veličinama od 20 - 70metara kapaciteta, Massysub u veličinama od 30 - 50metara. Meandros mulineli modeli Mithos i Fire, oba u metalnoj i plastičnoj izvedbi te veličinama od 20 - 70metara, sa popustima od 10-20%.

Moći će te pronaći i Rob Allen gume za pušku u debljinama 14, 16 i 18mm, te Picasso Boom i Blast u debljinama 14, 16, 18 i 19mm.


Dođite i iskoristite prigodne popuste i pogodnosti na sajmu.

A iste pogodnosti vas čekaju i u našem dućanu u Zadru.


Očekujemo vas u što većem broju!

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi