Dive In Fest

Dive In Fest dvodnevna je manifestacija koja se sastoji od međunarodnog natjecanja u podvodnom ribolovu, predavanja o podvodnom ribolovu, i ekoloških akcija  koje će se održati 08. i 09. svibnja 2015. u Zadru.

Organizator manifestacije je tvrtka Dive In iz Zadra, specijalizirana za proizvodnju ronilačke opreme od neoprena (www.dive-in.com.hr). Lokacija događanja je Jedriličarski klub Uskok (eko akcije, logistički dio natjecanja) i Vinyl Bar (verifikacija natjecatelja, predavanje, i afterparty).

Samo natjecanje održano je 2013. i 2014. godine, no 2015. godina donosi prerastanje natjecanja u dvodnevnu manifestaciju okrenutu promicanju svijesti o očuvanju mora i
sigurnosti podvodnih ribolovaca, većem odazivu stranih natjecatelja i promidžbi Zadarske županije kao vrhunske lokacije za sportski turizam.

U čišćenju podmorja sudjelovat će ronioci ronilačkog kluba 2 Dive iz Zadra, ali slobodni su prisustvovati svi koji se bave ronjenjem, bilo apneom ili autonomnim ronjenjem. Dovoljno je pojaviti se u vrijeme naznačeno u programu na plaži ispred Jedriličarskog kluba Uskok.

Za razliku od prve dvije godine, natjecanje u podvodnom ribolovu od ove je godine ekipno.  

U ovom trenutku prijavljeno je ukupno 130 natjecatelja (preko 40 ekipa) iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, i Italije, čime se po mnogoljudnosti svrstalo u najveća ribolovna natjecanja u ovom dijelu Europe. Zona natjecanja je akvatorij Dugog otoka i Molata.

Popratni program na dan natjecanja, iza vaganja, proglašenja pobjednika i dodjele nagrada uključuje pečenje tune, koktele, i glazbu (DJ Bartol i nastup tamburaškog sastava Zlatni vez iz Vrbovca).

Djelić prošlogodišnje atmosfereSponzori: Turisthotel d.d., Turistička zajednica Grada Zadra, Vaga servis, Jedriličarski klub Uskok, Class, Euroherc osiguranje d.d., Voda Santa, Zadar boat, Arbacommerce d.o.o.,
Dalmar d.o.o., Fost Novi, Lila's T-shirt, Printshop, RK Roniti se mora

Petak, 08.05.2015.


12:00 - 15:00  - Ekološka akcija čišćenja podmorja plaže Uskok
15:00 - 16:00  - Ručak za sudionike
16:00 - 17:00  - Poribljavanje očišćenog područja
18:00 - 20:00  - Verifikacija natjecatelja (Vinyl Bar (Obala Kneza Trpimira 4)
20:00 - 21:00  - Predavanje Sigurnost u podvodnom ribolovu, prof. kin. Boris Spajić, instruktor ronjenja na dah (Vinyl Bar)

Subota, 09.05.2015.


08:30 - Početak natjecanja
14:30 - Završetak natjecanja
14.30 - 15.00  - Predaja ulova
15.30 - Ručak
16.30 - Vaganje, proglašenje pobjednika, podjela nagrada, popratni program
20:00 - Afterparty u Vinyl Baru

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi