3.Kup grada Herceg Novog

28.09. 2013. U Herceg Novom je održano natjecanje u podvodnom ribolovu treću godinu za redom. Natjecanje je organizirao SRK ''Mamula'' iz Herceg Novog, i savez za sportski ribolov na moru Crne Gore.

Natjecanje se odvijalo na zahtjevnim i dubokim terenima pod crnogorskim klifovima. Uz iznenađujuće malo ribe, te loše ribolovne uvjete, Hrvatski ribolovci su po tko zna koji put pokazali nadmoć.

U jakoj Konkurenciji ronioca iz Hrvatske i Crne Gore, prvo mjesto odnijela je ekipa DIVEIN1, U sastavu Gospić, Nuić, Šarin, osvojivši dvostruko više plasmanskih bodova od drugoplasiranih.

Drugo mjesto, od 16 ekipa koliko ih je nastupilo, zauzela je lokalna ekipa DIVEIN MAMULA, predvođena crnogorskim reprezentativcem Bobanom Radoševićem, kojem su pomagali Boban Radonjić i Boris Vujović.

Treće mjesto zauzela je ponovno hrvatska ekipa ERK Periska-Ploče, čije su boje branili Tomo Milićević, Marko Milas i i Josip Ostojić.
Cijelo natjecanje proteklo je u prijateljskoj atmosferi, te uz ugodno društvo i vrhunsku organizaciju.

Kako odlično gostoprimstvo postaje već tradicija na ovom kupu, sigurni smo kako će nastaviti i dalje rasti te kako će ga posjećivati sve veći broj natjecatelja,


POREDAK:

  1. "Dive In 1" (Daniel Gospić, Igor Nuić, Nino Šarin) 26.660 bodova,
  2. "Dive In" Mamula (Boban Radošević, Boban Radonjić, Boris Vujović) 13.940,
  3. "Periska" Ploče (Tomislav Miličević, Marko Milas, Josip Ostojić) 10.520,
  4. "INA" Kostrena 7.660,
  5. "Dive in 2" 6.360,
  6. "Mamula Predator team" 4.420,
  7. "Sveti Rocco" 3.000,
  8. "Extreme Boys" 2.900,
  9. "No name" 2.560,
  10. "Brodolomci" 2.060

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi